Om oss

Her praktiserer vi kampsport der barn, ungdom og voksene lærer selvforsvar, disiplin, respekt og fokusere på å nå sine mål.

Treningen hjelper barn å modnes, ikke bare ved å lære dem tøffe teknikker og selvforsvar, men ved å lære dem å forbli motivert, fokusere og jobbe mot sine mål. Ved å fokusere og snakke om livsmestring, samarbeid og inkludering, forsøker vi å hjelpe barn og unge med å bli gode individer for fremtiden. Disiplin og respekt for hverandre – er to viktige grunnverdier. Ved å starte tidlig lærer barn og unge gode vaner som kan vare livet ut. De unge lærer også å unngå negative elementer som blant annet mobbing. I kampsport er det mye lek og moro som bygger barnas selvtillit og hjelper dem til å bli trygge individer. I tillegg gir vi verdifull kunnskap skulle man være uheldig å bli utsatt for en truende eller voldelig situasjon.

Vi har det gøy på trening og kroppen får utfordret seg på koordinasjon, styrke, kondisjon, fleksibilitet, fokus, balanse og holdning. Vi bygger selvtillit og skaper en indre trygghet og ro.

Trening med mening.

Hvem er vi?

Østsiden Kampsportsenter Fredrikstad, holder til i første etasje av Emil Mørcshvei 25, 1654 Sellebakk, eies og drives av Kristian Gangfløt.

Kristian har trent kampsport i 20 år, og vært instruktør i 10 av disse. Han har trent under Hanshi Anders Blomberg hele sin karriere og vært heldig og trent med de fleste topp instruktørene innen flere stilarter.
Kristian har ni dan grad i karate jitsu, sho dan i Kickboxing og er instruktør i Kali/ silat. I tillegg har han lang erfaring innen barne og ungdoms arbeide gjennom bufetat og som lærer både på barne og ungdomdskoler samt barne og ungdoms teater.

«Jeg vil at dette stede skal være en plass hvor familien kan komme å trene kampsport sammen. Å trene kampsport har gitt meg så mye, nå ønsker jeg å gi den gleden videre her på Østsiden»

«Jeg ønsker å kunne tilby barn, ungdom og voksne muligheten til å trene ulike stilarter innenfor kampsporten, og legger stor vekt på trivsel og treningsglede som viktige faktorer for å utvikle ferdigheter og kunnskap over tid».

Dojo kun

Stoch:
“Kekki no yo o imashimuru koto.”
– Unngå voldelig oppførsel
Osu.”

Våre trenere

Kristian Gangfløt

Hovedtrener

Trener innen Karate Jitsu, Kickboxing og Selvforsvar.

Johanne G. Gangfløt

Hjelpeinstruktør

Hjelpeinstruktør innen Karate Jitsu.

Kristian Gangfløt

Hovedtrener

Trener innen Karate Jitsu, Kickboxing og Selvforsvar.